Documentare Scrise

 

UE – UN NOU SOVIET ?

Poate dacă examinăm Rusia sovietică vom afla răspunsul.

Uniunea sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau in funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui.

Uniunea europeană  este condusă de 2000 de oameni în acelaşi fel. Se întălnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii.

S-ar  putea spune că Uniunea europeană are un parlament ales. Şi Uniunea sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila(se vota) la fel ca pentru parlamentul european iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor la fel ca si in parlamentul european.

În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu. Nu este asta, exact ce se făcea în fosta Uniune sovietică?

Uniunea sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară.Uniunea europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.

Pentru a continua să existe, Uniunea sovietică  s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla şi cu Uniunea europeană.

Scopul existenţei Uniunii sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic, iar noi trebuie să ne (renegăm)uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre.

La fel şi Uniunea europeană nu doreşte să fiţi englezi sau francezi(nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale si să trăiţi ca o comunitate multinaţională. După 73 de ani, acelaşi sistem(multinaţional), în Uniunea sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume.

În Uniunea sovietică unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului – naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxel-ul  absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.

Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos. Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat.

În Uniunea sovietică aveam gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte „gulag” ci “political corect”.  Când oricine încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele(cu agenda de lucru a UE) iar viziunea sa este diferită de linia agreată(aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii.

În Uniunea sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul. În UE fac exact acelaşi lucru. Pe scurt, este aceeaşi ideologie,  modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic.

Dar, din nou, la fel ca Uniunea sovietică UE contine şi propriul sfârşit. Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi,  va lăsa în urmă dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice.

Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE. Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxel.  Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!

Eu am trăit în viitorul tău (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat!

Vladimir Bukovsky – scriitor rus

 

Introducere in “Documentare Scrise”

Un fost sef de la CIA spunea ” daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui”.

Banii schimba guvernele, misca lucrurile in aceasta lume. Majoritatea oamenilor au un pret si pot fi cumparati. Cei ce au banii pot scoate oricat din buzunare pentrua cumpara pe oricine. Asa ca, realitatea este ca, oricine vine la putere face jocul ocultilor de la varful piramidei puterii planetare. Nimeni nu are curajul sa se opuna, sa ii demaste, sa arate putregaiul. Este evident ca agenda oculta este in plina desfasurare si ca interesele nationale sunt praf in ochii sclavilor de pe plantatie, care suntem, caci asa suntem considerati: carne de tun, tinatori de umbra, animale de povara bune de muls.
Fara bani nu se fac campanii, iar cei ce sponsorizeaza aceste campanii sustin ambele parti. Doi se bat si al treilea castiga intotdeauna. Acest al treilea este mereu ocult, dar omniprezent.
Noi suntem satui de acest balci al desertaciunilor, de acest circ oribil, in care nu se mai da nici macar paine, macar asa sa se mai salveze aparentele. Nu le mai pasa de nimic, sunt rupti de noi, populatia de rand, complet, izolati intr-o lume a lor, mica si rece, intr-un turn de fildes elitist.
Treziti-va oameni buni!

Noua Ordine Mondială
In teoriile moderne ale conspiraţiei, Noua Ordine Mondială este o conspiraţie mondială condusă de grupuri formate de către diferiţi indivizi cu o anumită putere, fie aceasta financiară sau politică.
Tema comună în teoriile conspiratiei despre o Noua Ordine Mondială este faptul că cea mai puternică şi secretă elită mondială conspiră ca să conducă în cele din urmă întreaga lume printr-un guvern mondial autonom, care ar înlocui rapid statele naţionale suverane şi să pună capăt luptele pentru putere internaţionale . Despre diverse evenimente semnificative din politică şi finanţe s-a speculat că sunt orchestrată de către o clică extrem de influentă prin intermediul multor organizaţii din faţadă. Numeroase evenimente istorice şi actuale sunt văzute ca paşi într-un plan în curs de desfăşurare de a obţine dominarea întregii planete prin adunări secrete politice şi procese decizionale.

Teorii conspirative
Sfârşitul lumii
De peste două mii de ani, teologii creştini şi mirenii se tem de o conspiraţie globalistă care să ducă la îndeplinirea profeţilor despre Sfârşitul lumii din Biblie, în special din Cartea lui Ezechiel, Cartea lui Daniel, discursul lui Olivet găsit în Evangheliile sinoptice, precum şi din Cartea Apocalipsei. Ei susţin ca agenţii umani şi demonici ai Diavolului sunt implicaţi într-un complot primordial de a induce în eroare umanitatea pentru a accepta o teocraţie satanică asupra lumii, teocraţia satanică a Nesfintei Treimi – Satana, Antihristul şi proorocul mincinos fiind baza unui cult imperial. În multe teorii ale conspiraţiei contemporane creştine, proorocul mincinos va fi ultimul Papă al Bisericii Catolice (înscăunat prin trădare sau de o conspiraţie iezuită), un guru carismatic din mişcarea New Age sau chiar un lider al unei organizaţii fundamentalist creştine, cum ar fi Fellowship, în timp ce Anticristul va fi un preşedinte al Uniunii Europene sau secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite sau chiar un actor virtual care serveşte drept figură pentru un supercomputer.

Francmasoneria
Potrivit lucrării The New Encyclopedia Britannica, Francmasoneria este cea mai vastă societate secretă din lume, raspândindu-se mai cu seamă datorită extinderii Imperiului Britanic, în secolul al XIX-lea (mai corect spus ar fi însă: societate discretă.

Iluminaţii
Ordinul Iluminaţilor a fost o societate secretă fondată la 1 mai 1776, în Ingolstadt (Bavaria de Nord), de Adam Weishaupt[8]. Mişcarea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani şi pro-feminini, recrutaţi din lojile masonice din Germania. În 1785, ordinul a fost infiltrat, dezbinat şi suprimat de către guvernul bavarez pentru un presupus complot îndreptat împotriva tuturor monarhiilor şi religiilor de stat din Europa.

Protocoalele Sionului
Protocoalele înţelepţilor Sionului este o scriere ce a circulat la începutul secolului al XX-lea în Europa, şi care descria aşa-zisele planuri de dominare a întregii lumi puse la cale de evrei. A fost publicată pentru prima dată în foileton între 28 august şi 7 septembrie (stil vechi) 1903 în ziarul Знамя (Znamia) din Sankt Petersburg.

Masa rotundă
Omul de afaceri Cecil Rhodes, avocat în Imperiul britanic, a militat pentru ideea ca Marea Britanie să reanexeze Statele Unite în vederea realizării unui viitor Imperiu Federal care să domine lumea militar şi economic. În primul său testament din 1877, scris la vârsta de 23 ani, şi-a exprimat dorinţa de a finanţa o societate secretă (cunoscută sub numele de Societatea alegătorilor), care ar avansa acest obiectiv.

Conspiraţia la vedere a lui Wells
În cartea sa din 1928, The Open Conspiracy, scriitorul britanic H. G. Wells a făcut apel la intelectualitatea din toate statele lumii de a se organiza în vederea stabiliri unei viitoare federaţii la nivel global în scopul întăririi democraţiei, acodării unei cetăţenii globale, o divizare a autorităţii internaţionale între agenţii separate la nivel mondial, cu scopul de a construi o lume social-democratică.

New Age
New Age este un curent spiritual, raspândit mai ales în Occident, având începuturile prin anii 1920-1930 când Alice Bailey publica mai multe lucrari, în care proclama întoarcerea lui Cristos, şi lanseaza ideea necesitaţii unor grupari, pe care ea le denumeşte a bunavoinţei mondiale.

Alice Bailey profeţeste în 1940 victoria Aliaţilor din cel de-al doilea război mondial asupra puterilor Axei (victorie care a avut loc în anul 1945), precum şi stabilirea de către aliaţi a unei Noi Ordini Mondiale politice şi religioase. Ea vede un guvern mondial federal ca pe un punct culminant al Conspiraţiei la vedere a lui Wells, dar a argumentat că ar fi sinarchist pentru că a fost ghidat de Marii Maeştrii Ascensionaţi cu intenţia de a pregăti umanitatea pentru a doua venire mistică a lui Hristos în zorii erei Vărsătorului. Potrivit lui Bailey, un grup de maeştrii, denumiţi Marea Fraternitatea Albă, lucrează la un plan ezoteric interior pentru a supraveghea trecerea la Noua Ordine Mondială, dar, pentru moment, membrii acestei ierarhii spirituale sunt cunoscuţi doar de câţiva oameni de ştiinţă ocultă cu care aceştia ar comunica telepatic, dar când va fi nevoie se vor implica personal şi toată lumea va şti de prezenţa lor pe Pământ.

In 1997, rabinul Yonassan Gershom, într-un articol denumit Stereotipuri antisemite în scrierile Alicei Bailey, subliniază că scopul ei (Alice Bailey) nu este decât distrugerea iudaismului în totalitate. Acest lucru este notabil, deoarece teoriile conspiraţiei tind foarte mult să prezinte pe evrei ca fiind autorii din spatele Noii Ordini Mondiale, mai degrabă ca unul din grupurile de complotişti care doresc să reprime decât să creeze ceva benefic.

Al patrulea Reich
Teoriticienii conspiraţiei folosesc acest termen Al patrulea Reich (en “Fourth Reich”) pur şi simplu ca pe un sinonim peiorativ pentru “Noua Ordine Mondială” pentru a sugera că ideologia statului şi guvernului mondial va fi similară celei din Al treilea Reich. De exemplu susţinătorii antisemitismului folosesc termenul pentru a sugera că un presupus viitor guvern mondial va fi dominat de fascişti evrei.

Invazie extraterestra
Începând cu sfârşitul anilor 1970, extratereştrii de pe alte planete locuibile sau alte dimensiuni paralele (cum ar fi fiinţe ipotetice din rasa Greys) şi intratereştrii din adâncul gol al Pământului (cum ar fi rasa Reptiliană) au fost incluşi în teoria conspiraţiei privind Noua Ordine Mondială, în roluri mai mult sau mai puţin dominante, aşa cum ar fi teoriile invocate de scriitorii americani Stan Deyo şi Milton William Cooper sau de scriitorul britanic David Icke.

Mijloace de implementare
Controlul minţii
Susţinătorii teoriei conspiraţiei acuză guverne, corporaţii, mass-media de a fi implicaţi în procesul de fabricaţie a unui consens (inter)naţional şi, în mod paradoxal, o cultură a fricii, datorită potenţialului de controlul social sporit, se induce o teamă populaţiei de această putere. Cea mai mare teamă a susţinătorilor teoriei conspiraţiei este aceea că cei care conspiră folosesc controlul minţii – o gamă largă de tactici de a submina autocontrolul unui individ în gândurile sale proprii, comportament, emoţii sau decizii – pentru punerea în aplicare a unei noii ordini mondiale. Aceste tactici ar include totul, de la Candidatul Manciurian un fel de agent de spălare al creierului până la operaţiuni inginereşti psihologice (cu apă fluorizată, publicitatea subliminală, Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleza SSSS, MEDUSA), precum şi operaţiuni de parapsihologie (Proiectul Stargate), pentru a influenţa masele. Conceptul de a purta o pălărie din folie de staniu ca protecţie împotriva ameninţărilor, a devenit un stereotip popular şi termen de bătaie de joc; fraza serveşte ca un proverb de paranoia şi este asociată cu teoreticienii conspiratiei. Scepticii susţin că paranoia din spatele obsesiei teoreticienilor conspiraţiei despre controlul minţii (de control a populaţiei), ocultism, abuz de supraveghere, Marea Afacere, Marele Guvern şi globalizarea apare dintr-o combinaţie de doi factori, atunci când el sau ea:
* 1) deţine valori individualiste puternice
* 2) nu dispune de această putere.
Primul atribut se referă la persoanele care au o grijă profundă cu privire la dreptul unei persoane de a lua propriile decizii şi direct, la propriile lor vieţi, fără interferenţe sau obligaţii date de un sistem superior (cum ar fi cel guvernamental). Dar combinate acest lucruri cu sentimentul de neputinţă în viaţa proprie, şi anume cu ceea ce unii psihologii numesc agentul de panică o intensă anxietate despre pierderea aparentă a autonomiei în faţa forţelor exterioare. Atunci când individualiştii simt des că nu îşi pot exercita independenţa lor, ei experimentează o criză şi îşi asumă ideea că forţe mai mari sunt de vină pentru pierderea acestei libertăţi.

Mai multe filme documentare traduse in ramana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s